BBC FLOORCOUTURE® ZOERSEL

Sponsors

Hier vindt u een overzicht van al onze sponsors.

Wilt u ons sponsoren?

Indien u ons wilt sponsoren, dan kan u meer lezen op deze pagina.

Floorcouture®

Op zoek naar de gietvloer van uw dromen? Van plan nieuw te bouwen of te renoveren?

Floorcouture® is al dertig jaar gespecialiseerd in gietvloer, epoxyvloer, PU vloer, steentapijt, marmertapijt, beton cire en mortex én gietvloeren voor industriële toepassingen. Bij Floorcouture® kiest u voor de gietvloer van de toekomst!

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Phenix Interior

Bij Phenix Interior kan u terecht voor een zeer grondig en technisch advies om uw renovatie of nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen.

Onze jarenlange ervaring in schilderwerken voor industrie en particulieren, voor binnen en buiten, geeft u extra zekerheid om tot een vakkundige afwerking te komen. Ook gevelrenovaties van A tot Z zijn een specialiteit die we volledig beheersen.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

IKON Antwerp

Ikon will turn your nightlife upside down. Ikon is a premium event location taking away the boundaries within all styles of music! The perfect mix of Music, Drinks, Art, Foods and Fashion. Ikon is the perfect place to loose yourself and escape from the everyday life.

The best of every scene.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Cafe t' Vermoeden

Nood aan een leuke avond? Cafe 't Vermoeden is de ideale bestemming.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Christiaan Picard

Horloges, oorbellen, vriendschaps-, verlovings- en trouwringen, halskettingen, armbanden en hangers: in onze winkel vind je meer dan 30 merken, zowel uit binnen- als buitenland. In onze collectie vindt iedereen zijn gading: het design varieert van klassiek tot modern, van traditioneel tot trendy. Kom een kijkje nemen in onze etalage en overtuig jezelf!

Heb je graag een juweel op maat? Dan kunnen wij dat voor jou ontwerpen en maken. In ons eigen atelier creëren we jouw droomjuweel. Daarnaast herstellen we er ook alle horloges en juwelen.

We staan bekend voor onze persoonlijke service. Bij ons kan je rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers en een kwaliteitsvolle en snelle dienstverlening. Want daar gaan we voor: tevreden en trouwe klanten.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

INPRO

INPRO is een modern glasbedrijf dat glasproducten op maat aanbiedt aan particulieren en professionelen.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de interieursector, waardoor we onze klanten met de nodige knowhow en advies kunnen bijstaan. In onze aanpak luisteren we steeds naar je behoeften, wensen en ideeën en trachten we een gepaste glasoplossing op maat aan te bieden.

Snelle service, veiligheid, kwaliteit, bereikbaarheid en professionalisme —dat zijn onze kernwaarden. Ons in-house team van ervaren vakmannen garanderen de kwalitatieve afwerking van al je glaswerk tot in de kleinste details. INPRO is bovendien 7 op 7 bereikbaar en verzekert je zo een glasheldere en vlotte service.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Dakwerken Ceuppens Jan BVBA

Onze vakman voor al uw dakwerken.

Sneaker Palace

Sneaker Palace vind je in de Achterstraat 92 in Zoersel, op de as tussen Wijnegem/Schilde en Malle/Turnhout. Onze ruime winkel biedt een collectie van 400 sneakers van de merken Adidas, Nike, Reebok, Puma, AsicsTiger, en New Balance. En dit voor kids (vanaf babymaat 16) en volwassenen (selectie op stock tot maat 48).

Vaste klanten krijgen steeds 10% directe korting op de volledige collectie bij aankopen in de winkel. Laat dus een klantenprofieltje aanmaken! Webshop bestellingen boven de 50€ worden gratis verzonden in België (check onze webshop voor buitenlandse tarieven).

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Sport Palace

Gelegen in Zoersel biedt Sport Palace meer dan 250m² puur sportplezier. In onze winkel vindt u een ruim assortiment voetbal, running, indoor en fitness.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Jurgen's Barber Shop

Hier wordt de echte ambacht van het herenknippen en scheren met veel ervaring en passie gebracht! Hier wordt aangeboden:

  • de klassieke tot meest moderne snits
  • traditionele scheerervaring met open mes en warme handdoeken
  • professionele tips en trucs voor baardgroei en verzorging
  • hoogwaardige mannenproducten

Dit alles in een unieke, authentieke en mannelijke omgeving zoals de inrichting vroeger was, met een moderne touch en met een leuke wachtruimte met bar! Hier zal u kunnen genieten van koffie, frisdrank, verschillende biersoorten en sterke dranken terwijl u wacht! Aarzel niet om dit te vragen.

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Carro-Bel Group

9 activiteiten onder 1 dak zorgt voor een vlotter verloop van jouw bouwproject. Ons geolied team zet hun kennis en know-how ter beschikking in elke dienst zodat deze steeds vlot aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Carro-Bel Group biedt hét totaalpakket!

Bezoek nu de website van onze sponsor!

Sigma Coatings

Sigma Coatings biedt een groot assortiment van coatings aan: verf, lak, vernis, etc.

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Bezoek nu de website van onze sponsor!
back-to-top icon