Update COVID-19: Code Oranje

Oct. 13, 2020

Beste leden, ouders, sympathisanten en trainers,

Het is zover. Een groot deel van de basketbalcompetitie wordt stilgelegd. Spijtig, maar met de huidige berichtgevingen, niet volledig onverwacht. Vanaf 14/10 gelden er nieuwe afspraken omtrent het coronavirus.

Basketschool. De training (woensdag van 15u30 tot 17u) kan gewoon blijven doorgaan. Hier verandert er niets.

U12. Trainingen op maandag (van 18u tot 19u30) en woensdag (17u tot 18u30) gaan door. Ook de competitie loopt verder (-12 jaar). Hier verandert er niets.

U14. Trainingen op dinsdag (van 18u tot 19u30) en woensdag (17u tot 18u30) blijven doorgaan, maar zullen contactloos georganiseerd worden. Competitie wordt stopgezet tot na de herfstvakantie. Daarna zullen Basketbal Vlaanderen en de verschillende overheden terug beraadslagen over het al dan niet heropstarten van wedstrijden.

Heren. Trainingen mogen blijven doorgaan indien deze contactloos georganiseerd worden. Dit wil zeggen, enkel shottrainingen en/of conditietrainingen. Krijgen we melding dat dit niet wordt gerespecteerd, dan worden de trainingen onmiddelijk stilgelegd. Competitie wordt stopgezet tot na de herfstvakantie. Daarna zullen Basketbal Vlaanderen en de verschillende overheden terug beraadslagen over het al dan niet heropstarten van wedstrijden.

Uiteraard is geen enkele training verplicht. Indien er te weinig aanwezigen zijn zullen er alsnog trainingen geannuleerd worden.

We hopen op eenieders verstand en wees voorzichtig in al jullie contacten.

Met sportieve groet,
Het Bestuur